Her finder du information om hvordan du kan finde vej til Vilde Universer, parkeringsoplysninger, offentlig transport og åbningstider.

Hvor?

Vilde Universer afholdes på Huset Trøjborg i Aarhus.

Adressen er:
Kirkegårdsvej 53
8000 Aarhus

Der er indgang i gavlen til venstre i gadeplan. Vi er på første sal op ad trappen eller med elevatoren op. Vi har hele overetagen for os selv i år.

Adgang

Dørene er åbne i tidsrummet
Lørdag: 9:30 – 14:00
Søndag: 10:30 – 14:00

Hvis døren er låst, vil der stå der et mobilnummer på døren som man sender en sms til, så kommer der en og lukker op. Dørene kan være låst for at undgå tyveri fra forbipasserende om eftermiddagen.

Trøjborg Huset anbefaler at vi låser dørene så uvedkommende ikke har adgang under træffet, derfor er døren låst udenfor tidsrummet ovenfor.

Offentlig transport

Man kan tage bybussen 1A fra Aarhus Hovedbanegård lige til døren flere gange i timen. Stoppet hedder Kirkegårdsvej. Det er klart det nemmeste at tage bybussen.

Alternativt kan man tage Letbanen rute L2 nordpå til Universitetsparken/Nørrebrogade og gå det sidste lille stykke (ca. 5 minutter).

Kommer man nordfra med bus, så kan det anbefales at stå af enten ved Universitetsparken/Nørrebrogade eller ved Aarhus Universitet (Ringgaden) og gå det sidste stykke (5-10 minutter), frem for at tage ind omkring Hovedbanegården.

Cykelparkering foregår ved selve Huset Trøjborg, hvor der er fine cykelparkeringsmuligheder udenfor.

Parkering

Parkeringsanlægget på Peter Sabroes Gade 8, 8000 Aarhus ligger lige ved siden af. En sti fra parkeringsområdet fører direkte til Kirkegårdsvej lige ved Huset Trøjborg. Ligesom alle andre steder inden for Ringgaden i Aarhus er det betalingsparkering.

Hvis man gerne vil holde gratis, vil det nærmeste sted, hvor man kan være sikker på at få en plads, være i Storcenter Nord, ca. 15 minutters gang væk. OBS: Både P-taget og P-kælderen ved Storcenter Nord lukker kl. 21 alle dage. Hvis du ikke henter bilen inden da, risikerer du en bøde.