Cozy Universer

Næste Vilde Universer bliver til Cozy Universer, et træf med fokus på de fantastiske genrers hyggelige og positive sider, samt på at mødes og hygge sig. Programmet kommer til at løbe hen over én enkelt dag og mange af programpunkterne har en afslappet karakter, med god plads til publikumsdeltagelse.

Billeder fra Vilde Universer 2024

Se de lækre billeder vi fået billeder fra Rasmus Barfoed m.fl.

Programmet på Cozy Universer

Programmet er nu klar 🙂 Det indeholder foredrag, te og kage, samtaler med publikumsdeltagelse, paneldebat, diskussioncirkel og walk and talk på kirkegården. Blandt temaerne vil du finde cozy fantasy, fremtidens fritid, solar punk, moderniserede myter og meget mere.

Hvorfor én dag i år?

Vilde Universer 2023 var en con i fuldt udtræk: en hel weekend, to spor, et righoldigt og ambitiøst program med punkter for både bogfans og det skrivende folk, samt inddragelse af andre fortælleformater.

Et træf med dette ambitionsniveau er super fedt at arrangere, men det kræver også en kæmpe indsats. Derfor har arrangørgruppen ganske enkelt besluttet sig for at hoppe over en lidt lavere ende af gærdet i 2024. Det betyder dels at træffet kun vil vare en enkelt dag, og dels at vi vælger programpunkter, som er nemme at arrangere.

Det handler dels om arbejdsindsats, men også at vi selv har lyst til et træf med mere plads til det sociale. At møde gamle venner og nye mennesker er altid en vigtig del af en convention.

I 2025 vil vildskaben igen køre på for fuld hammer med Vilde Universer i et format a la det fra 2023. Formentlig kommer vi fremover til at veksle mellem de to formater.

Plakat: Cozy Universer 2024

Bliv frivillig til Cozy Universer

Cozy Universer arrangeres af en lille gruppe frivillige, og vi har brug for praktisk hjælp under selve træffet. Det vil være små, overskuelige opgaver, såsom at hjælpe med at gøre klar og rydde op, brygge kaffe, stå i en bod eller uddele navneskilte og krydse folk af når de ankommer.

Du behøver hverken at være stor og stærk eller ekstrovert og god til at overskue kaos – vi finder noget der passer til dig. Hvis du foretrækker det, kan vi aftale på forhånd, hvad du skal hjælpe med, men vi kan også bare tage det på dagen. Send os en besked, hvis du vil på frivillig-listen, eller angiv det når du tilmelder dig.

Arrangørgruppen søger nye medlemmer

Har du lyst til at blive en del af arrangørgruppen? Det kræver ingen særlig viden eller kvalifikationer, og vi vil være virkelig glade for at have dig med, uanset om du kan hjælpe lidt en gang i mellem eller give den fuld gas

Vi mødes online efter behov (typisk 1-2 gange om måneden), så du kan sagtens være med selv om du ikke bor i Aarhusområdet. Arbejdet består i at sætte programmet sammen, kontakte mulige programdeltagere, lave promotion samt at planlægge og udføre det praktiske arbejde i forbindelse med selve conen.

Ingen i arrangørgruppen får løn for deres arbejde, til gengæld møder vi mange spændende mennesker, skaber kontakter i forfattermiljøet og får fantastiske con-venner!