Cozy Universer: En relaxacon

Næste Vilde Universer bliver til Cozy Universer. Træffet bliver et relaxacon, dvs. et arrangement med fokus på at mødes og hygge sig. Programmet kommer til at løbe hen over én dag i stedet for to dage og med færre programpunkter. Programmet får flere punkter hvor publikum er aktive og har lidt færre paneldebatter end i sidst.

En stor del af det sjove ved at være på con er at møde mennesker: Nye og gamle mennesker. Det vil vi gerne give mere rum til.

Følg med i planlægningen på Facebook eller Instagram

Publikum hygger sig og snakker sammen i en af pauserne til Vilde Universer 2023. Vi håber at se endnu mere af det til Cozy Universer
Deltagerne hygger sig i en pause: Der snakkes og grines.

Hvorfor en relaxacon?

Vilde Universer 2023 var en con i fuldt udtræk: en hel weekend, to spor, et righoldigt og ambitiøst program med punkter for både bogfans og det skrivende folk, samt inddragelse af andre fortælleformater. Et træf med dette ambitionsniveau skal vi helt klart holde igen – men ikke næste år. Det har været super fedt at stable Vilde Universer 2023 på benene, men det har også været krævende for den relativt lille arrangørgruppe. Derfor laver vi en én-dagsudgave af Vilde Universer, nemlig Cozy Universer. I 2025 vil vildskaben igen køre på for fuld hammer med Vilde Universer i et format a la det fra i år.

Programmet på Cozy Universer

Et smugkig på programmet indeholder foredrag, te og kage, akademisk foredrag, paneldebat, diskussioncirkel, walk and talk på kirkegården og meget mere. Sci-fi musik, cozy fantasy, horror, solar punk, Ursula LeGuin og meget mere.

Bliv en del af programmet

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du gerne vil på programmet. Fortæl os hvad du brænder særligt meget for, så kan vi nemmere at matche dig med et relevant programpunkt.

Vi er interesseret i forfattere, fans af genrerne, akademikere der arbejder med spekulativ fiktion med flere. Hvis du brænder for fantasy, horror og/eller science fiction fiction, så er det dig vil leder efter. Vi har allerede en god ide om programmet, så vi kan ikke love et match.

bliv en del af programmet på cozy universer

Bliv en del af arrangørgruppen

Har du lyst til at blive frivillig på Cozy Universer eller blive en del af arrangørgruppen? De frivillige hjælper at sætte programmet sammen, kontakte deltagere, skrive tekster og med det praktiske arbejde i forbindelse med selve conen. Det kræver ikke nogen særlig viden eller kvalifikationer at hjælpe med at arrangere Vilde Universer.

Vilde Universer bliver kørt 100 % af frivillige, så vi vil være meget taknemmelige for din din hjælp uanset om du kan hjælpe lidt en gang i mellem eller give den fuld gas. Ingen i arrangørgruppen får løn for deres arbejde, til gengæld møder vi mange spænende mennesker og skaber kontakter i forfattermiljøet og får fantastiske con-venner!

Cozy Universer i 2024 bliver en god mulighed til at snuse til arrangørarbejdet, da det bliver et lidt mindre bogtræf.

I løbet af året op til træffet mødes arrangørgruppen ca. en gang om måneden til et 1-times møde online, så du kan sagtens være med selv om du ikke bor i Aarhusområdet. Næste møde er i august og foregår online.