Fantasy, horror og science fiction

Vi gentager succesen fra 2021 og holder Vilde Universer igen i Aarhus den 18. og 19. marts. Igen i år er vi i Huset Trøjborg.

Mød andre fans og genreforfattere til en hyggelig con med paneler, foredrag, workshops og masser af snak om de fantastiske genrer. På træffet kan du dele entusiasmen for dine yndlingsbøger med andre ligesindede. Vi vil dyrke vores nørderier og fandom i fællesskab, men også udforske nyt og ukendt territorium i form af nye vinkler på værker og genrer.

Vi arbejder pt. på højtryk med programmet, og billetsalg åbner i løbet af efteråret. Følg med på Facebook og Instagram!

Christina E. Ebbesen taler med publikum hen over et salgsbord med hendes bøger og pride flag

Mere for både fans og forfattere

Vilde Universer bliver i 2023 to dage med program. Lørdag er rettet både mod fans og forfattere, mens søndag i højere grad er for forfattere, forfatterspirer og andre med interesse for at skrive, men alle er naturligvis velkomne begge dage. Programmet lørdag udvides også, og vi leger mere med formatet for de enkelte programpunkter.

Vil du gerne være på programmet?

Hvis du gerne vil deltage i årets program, så kontakt os hurtigst muligt, da vi snart begynder at sætte navne på de forskellige programpunkter. Vi hører gerne fra både fans, forfattere og fageksperter på emner indenfor det fantastiske.

Skriv til os på vildeuniverser@gmail.com, på Facebook eller instagram og fortæl os hvad du ved noget om. Så ser vi, om vi kan finde plads til dig