Fantasy, horror og science fiction

Vi gentager succesen fra 2021 og afholder træffet Vilde Universer i Aarhus den 18. og 19. marts 2023. Igen er vi i Huset Trøjborg.

Mød andre fans og genreforfattere til en hyggelig con med paneler, foredrag, workshops og masser af snak om de fantastiske genrer. På træffet kan du dele entusiasmen for dine yndlingsbøger med andre ligesindede. Vi vil dyrke vores nørderier og fandom i fællesskab, men også udforske nyt og ukendt territorium i form af nye vinkler på værker og genrer.

Vi arbejder på højtryk med programmet. Følg med på Facebook og Instagram!

Mere for både fans og forfattere

Vilde Universer bliver i 2023 to dage med program. Både lørdag og søndag vil indeholde programpunkter særligt rettet mod mod det skrivende folk (i bred forstand), såvel som programpunkter af almen karakter. Programmet udvides også så flere ting foregår samtidig, og vi leger mere med formatet for de enkelte programpunkter.

Læs mere om programmet her og hvem der deltager

Christina E. Ebbesen taler med publikum hen over et salgsbord med hendes bøger og pride flag

Køb billet til Vilde Universer 2023!

Du kan købe billet til hele weekenden eller til enten lørdag eller søndag.

Køb billet her

Vil du gerne være på programmet?

Hvis du gerne vil deltage i årets program, så kontakt os hurtigst muligt, da vi snart er ved at løbe tør for ledige pladser. Vi hører gerne fra både fans, forfattere og fageksperter på emner indenfor det fantastiske.

Skriv til os på vildeuniverser@gmail.com, på Facebook eller instagram og fortæl os hvad du ved noget om. Så ser vi, om vi kan finde plads til dig – hvis det ikke bliver i år, så måske næste gang.

Få en stand på Vilde Universer!

Hvis du er forfatter eller har et forlag e.lign. kan du få en stand på Vilde Universer.

Læs mere her