Det kan vist godt kaldes en succes …

18. og 19. marts 2023 afholdt vi Vilde Universer nr. 2 – med over 130 deltagere hen over to dage med et ambitiøst program, men også luft til hygge- og nørdesnak. Vi kom omkring både de brede emner, såsom status for voksenfantasy og -science fiction i Danmark, og de (selv blandt nørder mere nicheprægede.

Næste år skruer vi op for hyggen og lidt ned for programlægningsbøvlet – omend der nok skal være gods i de programpunkter vi får organiseret. Håber vi ses til Cozy Universer 2024!

Følg med på Facebook og Instagram for at holde dig opdateret.

Fans hygger og griner på Vilde Universer 2023

Programmet 2023

På siden Program 2023 kan du se en tidsplan med alle programpunkter indsat.

De enkelte programpunkter er beskrevet på siden Programpunkter 2023.

Sidsel Sander Mittet fortæller entusiastisk om rollespil til Vilde Universer 2023

Billeder fra 2023

Rasmus Barfoed har igen i år været så sød at være vores fotograf og har taget mere end 100 fantastiske billeder fra træffet.

Se billeder her

Deltagerne tager seriøse selfies i en pause på Vilde Universer

Anbefalinger

På de forskellige paneler og programpunkter blev der talt om mange forskellige bøger. Det er blevet efterspurgt at vi deler en liste. Det er ikke sikkert at vi helt har fået alle på og hvis vi måtte have glemt nogen, håber vi I vil skrive, så vi kan få det hele med.

Se anbefalinger her

Anbefalinger fra Vilde Universer 2023

For både fans og forfattere

Vilde Universer 2023 var to dage, både med programpunkter særligt rettet mod mod det skrivende folk (i bred forstand), såvel som af almen karakter. I forhold til 2021 udvidede vi med et ekstra spor og legede mere med formatet for de enkelte programpunkter.

Læs mere om programmet her og hvem der deltog

Forfatteren Majbrit Høyrup køber ind i kiosken og griner med den frivillige der bemander boden

Med støtte fra

Vi kan takke følgende fonde for deres tilskud til Vilde Universer 2023: Statens Kunstfond, Dansk Forfatterforenings Autorkonto og Aarhus Kommunes Kunstråd. 1000 tak!

Det betød blandt andet at vi kunne betale alle programdeltagere for deres tid og give et tilskud til deres transport til conen.

Plakaten

Vi har været så heldige at få mulighed for at samarbejde med SnackBag studio om årets plakat. Plakaten kombinere elementer fra de tre genre som conen repræsentere: Horror, fantasy og science fiction. Vi bruger elementer fra plakaten i vores promovering på tværs af platforme.

Stande på Vilde Universer!

En række forlag, forfattere og kunstere havde igen i år en stand på Vilde Universer, vi kunne købe bøger, keramik og kunst med hjem.
Her finder du også information, hvis du selv gerne ville have en stand i fremtiden.

Læs mere her